Δοκιμή σκυροδέματος σκυροδέματος ανατροπής κονιάματος

HT-225W- ψηφιακό σφυρί σκυροδέματος δοκιμής με φωνητική λειτουργία σε πραγματικό χρόνο, γρήγορος και εύκολος προσδιορισμός της αντοχής σκληρότητας σκυροδέματος των υλικών κατασκευών. Το όργανο χρησιμοποιείται ευρέως για την ποιότητα Επιθεώρησης Εταιρείας καθιστώντας εποπτική παρακολούθηση, τυχαία παρακολούθηση ...
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

HT-225W- ψηφιακό σφυρί σκυροδέματος δοκιμής με φωνητική λειτουργία σε πραγματικό χρόνο, γρήγορος και εύκολος προσδιορισμός της αντοχής σκληρότητας σκυροδέματος των υλικών κατασκευών. Το όργανο χρησιμοποιείται ευρέως για την ποιοτική Επιθεώρηση Εταιρεία καθιστώντας εποπτική παρακολούθηση, τυχαία παρακολούθηση, επιτόπου δοκιμές, και επίσης χρησιμοποιείται για τη δειγματοληψία και εργαστήριο κέντρο. δεν χρειάζεται να υπολογιστεί χειροκίνητα. Η μηχανή υπολογίζει αυτόματα και εμφανίζει το αποτέλεσμα.


1). Ενσωματωμένο σχεδιασμό δομής? Δεν χρειάζεται να συνδέσετε καμία καλωδίωση. Βολικό για τη μεταφορά?

2). Το σφυρί δοκιμής υιοθετεί οθόνη LCD. Αγγλική διασύνδεση και φιλική λειτουργία, η φωνητική λειτουργία αυτόματη αναφορά της αξίας και τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας της δοκιμής.

3) .Το δοκιμαστικό σφυρί υιοθετεί τον αισθητήρα σχάρας αντανάκλασης μετάλλων χωρίς επαφή αποφεύγοντας τη φυσική φθορά και την κακή ελάττωση της επαφής. Βελτιώνει την ακρίβεια και το χρόνο χρήσης. Εν τω μεταξύ, διατηρήστε την κλίμακα του μηχανικού δείκτη.

4). Μεγάλη χωρητικότητα αποθήκευσης δεδομένων. Μέγιστο έως 200 τυποποιημένα στοιχεία.

5). Το σφυρί που δοκιμάστηκε Εσωτερική ομοιόμορφη καμπύλη. Ο πελάτης μπορεί να προσθέσει μέχρι και 20 καμπύλες δοκιμών.

6). Οι παράμετροι της περιοχής μέτρησης μπορούν να καταγράφουν αποτελέσματα επιτόπου και αυτόματου υπολογισμού στοιχείων.

7) .Εφαρμογή διασύνδεσης USB, χωρίς εγκατάσταση του προγράμματος οδήγησης. μπορεί να ανεβάσει και να κατεβάσει δεδομένα δοκιμών και να ενημερώσει τις καμπύλες δοκιμών.

8) .Η λειτουργία καναλιού και ρολογιού μπορεί να καταγράφει αυτόματα την ημερομηνία και την ώρα της δοκιμής κάθε εξαρτήματος.

9). Η προηγμένη λειτουργία διαχείρισης ενέργειας χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας μπορεί να εγκαταστήσει τον οπίσθιο φωτισμό οθόνης, την ένταση φωνής, την αυτόματη αναστολή λειτουργίας, την αυτόματη απενεργοποίηση ισχύος για τη βελτίωση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας.


Παράμετρος:

Εύρος δοκιμής: 10 ~ 60Mpa

Τυπική ενέργεια κρούσης: 2.207J ± 0.1J (0.225Kgf.m)

Πυρανίτης ελατηρίου: 785N / M

Μήκος σφυρί: 75 ± 0,3mm

μέση σφύρα αναπήδησης επί αμόνι χάλυβα Rm: 80 ± 2

Οθόνη: 16bit πραγματικό χρώμα, 176 * 220resolution, 5 κατηγορίες οπίσθιου φωτός επιλέξτε

Αποθήκευση: 255 * 100 * 16 = 408000 σημεία δοκιμής, ο πελάτης μπορεί να προσθέσει έως και 20 καμπύλες δοκιμών

Πηγή ενέργειας: Ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου.

Κατανάλωση ισχύος: μεγαλύτερο οπίσθιο φως ≈100mA

Σύνδεση διεπαφής: USB2.0


Hot Tags: αναγόμωση σκυροδέματος σκυροδέματος δοκιμή σκυροδέματος, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, τιμή, μάρκες

Εξεταστική

You Might Also Like