Πώς να επιλέξετε τον πομπό ροόμετρου του Flowmeter;

- Dec 14, 2020-

Πώς να επιλέξετε τον πομπό ροόμετρου του flowmeter;


TDS-100H φορητόςυπερηχητικό ροόμετροείναι κατάλληλο για on-line βαθμονόμηση και επιθεώρηση της ροής υγρών σε διάφορες βιομηχανικές περιοχές. Έχει τα χαρακτηριστικά της υψηλής ακρίβειας μέτρησης, της καλής συνέπειας, της δύναμης μπαταριών, της απλής λειτουργίας, και της κατάλληλης μεταφοράς. Είναι σήμερα το μικρότερο και ελαφρύτερο φορητό υπερηχητικό ροόμετρο στην Κίνα. Τα προϊόντα έχουν εξαχθεί στην Ιαπωνία, τη Νότια Κορέα, την Αυστραλία, τις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες περιοχές έχουν λάβει ευρεία αναγνώριση.

100H-13_

Ακρίβεια μέτρησης:καλύτερα από 1%

Επαναληψιμότητα:καλύτερα από 0,2%

Τροφοδοτικό:90~230VAC (η ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία νι-MH, μπορεί να λειτουργήσει συνεχώς για 10 ώρες μετά από να χρεωθεί πλήρως)

Μέθοδος εγκατάστασης:εξωτερική εγκατάσταση, απλή και κατάλληλη λειτουργία

Εμφανίσετε:4 γραμμές κινεζικών χαρακτήρων στην ίδια οθόνη για την εμφάνιση στιγμιαίας ροής, ταχύτητας, αθροιστικής ροής, κατάστασης σήματος κ.λπ.

Έξοδος σήματος:μη απομονωμένο RS232 (εκτεταμένο πρωτόκολλο FUJ)

Αποθήκευση δεδομένων:Ο ενσωματωμένος καταγραφέας στοιχείων μπορεί να καταγράψει το χρόνο, την αθροιστική ροή, τη στιγμιαία ροή, την κατάσταση σημάτων, το χρόνο απασχόλησης, κ.λπ., και τα αποθηκευμένα στοιχεία μπορούν να εισαχθούν στον υπολογιστή χρησιμοποιώντας το ειδικό λογισμικό

Άλλες λειτουργίες:αυτοδιάγνωση, προτροπή για το αν η τρέχουσα κατάσταση εργασίας είναι φυσιολογική.