Ροόμετρο που χρησιμοποιείται στο πεδίο υγείας

- Apr 17, 2017-

Ο μετρητής ροής τουρμπίνας, είναι το κύριο είδος στην ταχύτητα του μετρητή ροής, υιοθετεί τον πολλαπλό περιστροφικό πτερυγισμό (στρόβιλο) να αισθάνεται τη μέση ταχύτητα ρευστού, έτσι ώστε να αντλεί την κίνηση ή το όργανο του συνόλου. Συνήθως αποτελείται από δύο μέρη, αισθητήρα και οθόνη, μπορεί επίσης να ενσωματωθεί.

Ο μετρητής ροής στροβίλου και ο μετρητής ροής του μετρητή ροής στροβίλου, ο μετρητής ροής coriolis ονομάζεται μετρητής ροής σε τρία είδη επαναληψιμότητας και ακρίβειας του καλύτερου προϊόντος, ως ένα από τα πρώτα δέκα μετρητή ροής, τα προϊόντα του έχουν αναπτύξει σειρά πολλαπλών ποικιλιών, περισσότερο από το μέγεθος Την παρτίδα παραγωγής.

Πλεονεκτήματα:

(1) υψηλή ακρίβεια, σε όλα τα ροόμετρα, ανήκει στο πιο ακριβές μετρητή ροής.

(2) καλή επαναληψιμότητα.

(3) Yuan μηδέν παρασυρόμενα, καλή αντι-μπλοκαρίσματος δυνατότητα.

(4) ευρύ φάσμα βαθμών.

(5) συμπαγής δομή.

Μειονεκτήματα:

(1) δεν μπορεί να κρατήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα χαρακτηριστικά βαθμονόμησης.

(2) έχει μεγάλη επίδραση στις φυσικές ιδιότητες ρευστού στο χαρακτηριστικό ροής.

Εφαρμογή:

Ο μετρητής ροής τουρμπίνας χρησιμοποιείται ευρέως σε ορισμένα αντικείμενα μέτρησης: το πετρέλαιο, το οργανικό, το ανόργανο υγρό, το υγροποιημένο αέριο, το υγρό αέριο, τα τρόφιμα, το ποτό και τα συστήματα ροής χαμηλής θερμοκρασίας στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Μετρητή οργάνων μέτρησης οπών, μόνο οι Κάτω Χώρες στον αγωγό φυσικού αερίου υιοθετούνται περισσότερες από 2600 σειρές διαφόρων μεγεθών, πίεση από 0,8 ~ 6,5 MPa μετρητή ροής αεριοστροβίλου, ο οποίος έχει καταστεί εξαιρετικός μετρητής φυσικού αερίου.