Σφιγκτήρας γείωσης αντίστασης / μετρητής

- Jun 11, 2020-

Η σειρά ETM2000 Earth Ground Clamp Meter είναι μια σημαντική τεχνολογική πρόοδος στην παραδοσιακή μέτρηση αντίστασης γείωσης. Χρησιμοποιείται ευρέως στη μέτρηση της αντίστασης γείωσης της ηλεκτρικής ενέργειας, των τηλεπικοινωνιών, της μετεωρολογίας, της πετρελαιοπηγής, των κατασκευών και του βιομηχανικού και ηλεκτρικού εξοπλισμού.

Η σειρά ETM2000 Earth Ground Clamp Meter, στη μέτρηση ενός συστήματος γείωσης με ρεύμα βρόχου, δεν απαιτεί αποσύνδεση του καλωδίου γείωσης και δεν χρειάζεται βοηθητικό ηλεκτρόδιο. Είναι ασφαλές, γρήγορο και απλό στη χρήση.

Η σειρά ETM2000 Earth Ground Clamp Meter μπορεί να μετρήσει τα σφάλματα που δεν μπορούν να φτάσουν οι παραδοσιακές μέθοδοι και μπορεί να εφαρμοστεί σε περιπτώσεις που δεν βρίσκονται στο εύρος των παραδοσιακών μεθόδων. Η σειρά ETM2000 Earth Ground Clamp Meter μπορεί να μετρήσει την ολοκληρωμένη τιμή της αντίστασης του αμαξώματος γείωσης και της αντίστασης του ηλεκτροδίου γείωσης.

Το ETM2000 της σειράς Earth Ground Clamp Meter είναι εξοπλισμένο είτε με μακριά σιαγόνα είτε με στρογγυλή σιαγόνα, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα. Ένα μακρύ σαγόνι είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για την περίπτωση γείωσης με το επίπεδο χάλυβα.

Επιπλέον, το ETM2000C Earth Ground Clamp Meter είναι επίσης σε θέση να μετρήσει το ρεύμα διαρροής και το ουδέτερο ρεύμα στο σύστημα γείωσης.

HTB1RowuXHj1gK0jSZFOq6A7GpXal


Χαρακτηριστικά Προϊόντος

1. Ισχύει για όλα τα είδη μολύβδου εδάφους. (Στρογγυλή ράβδος, επίπεδη ράβδος, γωνιακό σίδερο)

2. Μη μετρημένη αντίσταση σε επαφή, ασφαλής, γρήγορη.

3. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε βοηθητική ράβδο γείωσης.

4. με διπλή προστατευτική μόνωση.

5. με ισχυρή ικανότητα παρεμβολής και υψηλή ακρίβεια.

6. Χρησιμοποιήστε ξηρές μπαταρίες, κατάλληλες για τους πελάτες.