Μετρητής υγρασίας σε μετρητές υγρασίας

μετρητής υγρασίας Ο μετρητής υγρασίας MS7200 χρησιμοποιείται για τη μέτρηση της περιεκτικότητας σε υγρασία του ξύλου, της ξυλείας, του εγγράφου, του μπαμπού, του χαρτοκιβωτίου και άλλων σχετικών υλικών.
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Μετρητής υγρασίας σε μετρητές υγρασίας


ΜοντέλοMS7200MS7200+
Εμφανίσετε
4με μια οπίσθια φωτισμένη οθόνη υγρών κρυστάλλων LCD4με μια οπίσθια φωτισμένη οθόνη υγρών κρυστάλλων LCD
Εύρος μέτρησης0~95%(CD01)0~95%
Υγρασία5%-90%RH5%-90%
Ψήφισμα0.10.1
Ακρίβεια±0,5%±0,5%
Κωδικοί Υλικών3 ομάδες5 ομάδες
ΤροφοδοτικόΜπαταρία AAA 4*1.5V (δεν περιλαμβάνεται)4 μπαταρίες AAA
Καθαρό βάρος306G (μη συμπεριλαμβανομένων των μπαταριών)περίπου 175 γραμμάρια
Θερμοκρασία-10 °C ~ 60 °C0-60°CΜετρητές υγρασίας

7200-7  

 

  MS7200μετρητής υγρασίαςπολυ-σκοπός αναλυτής υγρασίας, που χρησιμοποιείται κυρίως για να μετρήσει όλα τα είδη ξύλου, εγγράφου και κατασκευής, σκυροδέματος και άλλωνμη αγώγιμα αντικείμενα περιεκτικότητα σε υγρασία.

Το όργανο αποτελείται από την προηγμένη ενσωματωμένη τεχνολογία ανίχνευσης κυκλωμάτων και τα διεθνή προηγμένα ηλεκτρονικά συστατικά που αναπτύσσονται, υψηλής ακρίβειας μέτρηση, σταθερή απόδοση. Είναι ο ιδανικός μετρητής για την ανίχνευση της περιεκτικότητας σε υγρασία σε έπιπλα, χαρτί, εκτύπωση, συσκευασία, κατασκευές και άλλες βιομηχανίες.   

7200+-1Μετρητής υγρασίας χαρτιούΤο MS7200+ χρησιμοποιείται για τη μέτρηση της περιεκτικότητας σε υγρασία του σωλήνα χαρτιού, του χαρτοκιβωτίου, του χαρτιού, του χαρτονιού και άλλων σχετικών υλικών χαρτιού. Ισχύει της ξυλουργικής, της παραγωγής χαρτιού, του flakeboard, των επίπλων, του κτηρίου, των εμπόρων ξυλείας και άλλης σχετικής βιομηχανίας.

Είναι φορητό, συμπαγές, εύχρηστο και οι αναγνώσεις μέτρησης υγρασίας είναι στιγμιαίες. Ψηφιακή οθόνη με πίσω φως δίνει ακριβή και καθαρά ανάγνωση αν και μένετε στο somber συνθήκες. Θα εξοικονομήσει χρόνο και έξοδα παρακολουθώντας την ξηρότητα και βοηθά στην πρόληψη της φθοράς και της αποσύνθεσης που προκαλείται από την υγρασία κατά την αποθήκευση, επομένως η επεξεργασία θα είναι πιο βολική και αποτελεσματική. Ο μετρητής υγρασίας λειτουργεί με ηλεκτρική αντίσταση και έχει αυτόματη αντιστάθμιση θερμοκρασίας. Μη αυτόματη απενεργοποίηση ανά πάσα στιγμή. Αυτόματη απενεργοποίηση μετά από 5 λεπτά από την τελευταία λειτουργία. Λειτουργία διατήρησης δεδομένων. Ειδοποίηση χαμηλής μπαταρίας.

Hot Tags: μετρητής υγρασίας στους μετρητές υγρασίας, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, τιμή, εμπορικά σήματα

Εξεταστική

You Might Also Like