Υπερήχων Επίπεδο Μετρητής

Υπερήχων Επίπεδο Μετρητής

Ο μετρητής επιπέδου υπερήχων περιέχει μια σειρά τεχνολογίας διπλής ευρεσιτεχνίας, με νέα τεχνολογία επεξεργασίας σημάτων, με ασφάλεια, καθαρότητα, υψηλή ακρίβεια, μεγάλη διάρκεια ζωής, σταθερή και αξιόπιστη, εύκολη εγκατάσταση και συντήρηση, αναγνώσεις και άλλα απλά χαρακτηριστικά, ευρέως χρησιμοποιούμενα στο πετρέλαιο , χημική, βιομηχανία επεξεργασίας νερού, συντήρησης νερού, χάλυβα, άνθρακα, ηλεκτρικής ενέργειας και επεξεργασίας τροφίμων, για όξινα, αλκαλικά, αλατισμένα, αντιδιαβρωτικά, υψηλής θερμοκρασίας, αντιεκρηκτικούς και άλλους τομείς. Ο μετρητής στάθμης υπερήχων μπορεί να συνδεθεί σε διάφορα συστήματα DCS μέσω 4 ~ 20mA ή RS485 (πρωτόκολλο Modbus) για την παροχή δεδομένων επιπέδου σε πραγματικό χρόνο για βιομηχανικό αυτοματισμό.
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Ο μετρητής επιπέδου υπερήχων περιέχει μια σειρά τεχνολογίας διπλής ευρεσιτεχνίας, με νέα τεχνολογία επεξεργασίας σημάτων, με ασφάλεια, καθαρότητα, υψηλή ακρίβεια, μεγάλη διάρκεια ζωής, σταθερή και αξιόπιστη, εύκολη εγκατάσταση και συντήρηση, αναγνώσεις και άλλα απλά χαρακτηριστικά, ευρέως χρησιμοποιούμενα στο πετρέλαιο , χημική, βιομηχανία επεξεργασίας νερού, συντήρησης νερού, χάλυβα, άνθρακα, ηλεκτρικής ενέργειας και επεξεργασίας τροφίμων, για όξινα, αλκαλικά, αλατισμένα, αντιδιαβρωτικά, υψηλής θερμοκρασίας, αντιεκρηκτικούς και άλλους τομείς.

Ο μετρητής στάθμης υπερήχων μπορεί να συνδεθεί σε διάφορα συστήματα DCS μέσω 4 ~ 20mA ή RS485 (πρωτόκολλο Modbus) για την παροχή δεδομένων επιπέδου σε πραγματικό χρόνο για βιομηχανικό αυτοματισμό.


Χαρακτηριστικά:

1) σχεδιασμός κυκλώματος από το τροφοδοτικό μέρος της επιλογής υψηλής ποιότητας μονάδες ισχύος, εξαρτήματα, επιλέξτε υψηλή σταθερότητα και την αξιοπιστία των εισαγόμενων συσκευών, μπορεί να αντικαταστήσει τον ίδιο τύπο εισαγόμενων οργάνων.

2) Το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας λογισμικό τεχνολογίας ηχητικής νοημοσύνης μπορεί να αναλύσει έξυπνα τις ηχούς χωρίς ιδιαίτερη αποσφαλμάτωση και άλλα ειδικά βήματα. Αυτή η τεχνική έχει τις λειτουργίες δυναμικής σκέψης και δυναμικής ανάλυσης.

3) Η εταιρεία μας διαθέτει την τεχνολογία πατέντας με ηχητική ευφυΐα, έτσι ώστε η ακρίβεια του οργάνου να βελτιωθεί σημαντικά, η ακρίβεια στάθμης υγρού 0,3%, ικανή να αντισταθεί σε μια ποικιλία κυμάτων παρεμβολής

4) Το όργανο είναι ένα όργανο χωρίς επαφή που δεν έρχεται σε άμεση επαφή με το υγρό, οπότε ο ρυθμός αποτυχίας είναι χαμηλός. Ο μετρητής παρέχει μια ποικιλία μεθόδων εγκατάστασης, ο χρήστης μπορεί να βαθμονομεί το όργανο μέσω αυτού του εγχειριδίου.

5) Όλες οι γραμμές εισόδου και εξόδου του οργάνου έχουν λειτουργία προστασίας από κεραυνούς και προστασία από βραχυκύκλωμα.

6) Η μέγιστη θερμοκρασία μπορεί να φτάσει τους 150 μοίρες.

image.pngimage.png


Hot Tags: υπερηχητική μετρητής επιπέδου, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, τιμή, μάρκες

Εξεταστική

You Might Also Like