Τι είναι κινεζικό νέο έτος-Εαρινό Φεστιβάλ

- Feb 04, 2019-

0

Κινέζικο νέο έτος είναι μια κινεζική φεστιβάλ που γιορτάζει την αρχή του νέου έτους κατά την παραδοσιακή κινεζική ημερολόγιο. Το φεστιβάλ είναι συνήθως αναφέρεται ως το Εαρινό Φεστιβάλ στη σύγχρονη Κίνα, και είναι μία από αρκετές σεληνιακό νέο έτος στην Ασία. Εορτές παραδοσιακά πραγματοποιούνται από το προηγούμενο βράδυ την πρώτη ημέρα του έτους για το φανάρι φεστιβάλ, που πραγματοποιήθηκε την 15η ημέρα του έτους. Αρχίζει την πρώτη ημέρα του κινεζικού νέου έτους σχετικά με τη νέα Σελήνη που εμφανίζεται μεταξύ 21 Ιανουαρίου και 20 February.In 2019, την πρώτη ημέρα του σεληνιακού νέου έτους θα είναι την Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου, η έναρξη της χρονιάς του χοίρου.

50599245_2442251272702707_6223564713217753088_nΚινέζικο νέο έτος είναι ένα από τα πιο εξέχοντα και γιορτάζεται Φεστιβάλ του κόσμου, και είναι η αιτία της η μεγαλύτερη ετήσια μετανάστευση μάζα ανθρώπου στον κόσμο.

wKhTlViFQ5KEFkoTAAAAANA6bb4022

Είναι μια σημαντική διακοπές στην μεγαλύτερη Κίνα και έχει επηρεαστεί έντονα το σεληνιακό νέο έτος γιορτές των γειτονικών πολιτισμών της Κίνας


Παραδόσεις και δραστηριότητες
Στην Κίνα, παραδόσεις και εορτασμούς ποικίλλουν σε μεγάλο βαθμό σε ολόκληρη τη χώρα. Στο Βορρά, κινέζικα ζυμαρικά που είναι το must-φαγητό την παραμονή του κινεζικού νέου έτους,

0 (1)
0 (2)

αλλά νότια του ποταμού Yangtze οι περισσότεροι άνθρωποι τρώνε ανοιξιάτικα ρολά ή κολλώδες ρύζι κέικ

Διακόσμηση κτηρίων και δρόμους με τυχερό κόκκινα αντικείμενα

Κόκκινο δίστιχα είναι συσκευασμένα για κινέζικο νέο Year.Every οδός, κτίριο, και σπίτι, όπου γιορτάζεται το Εαρινό Φεστιβάλ είναι διακοσμημένο με κόκκινο. Το κόκκινο είναι το κύριο χρώμα για το φεστιβάλ, όπως το κόκκινο πιστεύεται ότι είναι ένα ευοίωνο χρώμα.


"Κολλάει" κόκκινα φανάρια στους δρόμους? κόκκινο δίστιχα επικολλούνται στις πόρτες? τράπεζες και δημόσια κτίρια είναι διακοσμημένα με κόκκινο το νέο έτος εικόνες που απεικονίζουν εικόνες της ευημερίας.


66edb4b0t7bb67fdeab83&690

Δημοτικότητα του κινεζικού νέου έτους γκαλά

Κινέζικο νέο έτος γκαλά είναι ένα μέρος της παράδοσης δραστηριότητες για την κινεζική People.Family μέλη να πάρετε μαζί και να καθίσουν γύρω από τη θερμάστρα, κουβεντιάζοντας, ενώ βλέποντας την εκπομπή, και περιμένοντας τον ερχομό του τα μεσάνυχτα, τρώνε και πίνουν αργά μέσα στη νύχτα, όταν είναι το παλιό χρόνο απορριφθεί και το νέο έτος είναι ευπρόσδεκτη in.sometimes μείνει επάνω όλη νύχτα κουβεντιάζοντας με μέλη της οικογένειας, και να πάει για ύπνο όταν αυτοί παρακαλώ.

0 (3)