Υπερηχητικός μετρητής επιπέδου με σύστημα εντοπισμού GPS

- Dec 18, 2018-

Περιγραφή:

Αυτός ο υπερηχητικός ανιχνευτής στάθμης καυσίμου χρησιμοποιεί την τεχνολογία ανίχνευσης υπερήχων για τη μέτρηση του ύψους της στάθμης καυσίμου στο δοχείο και την παραγωγή ενός τυπικού ηλεκτρικού σήματος μετά από επεξεργασία μέσω κυκλώματος. Οι εξωτερικοί αισθητήρες υπερήχων προσκολλώνται στο κατώτατο σημείο της δεξαμενής καυσίμου και δεν χρειάζεται να έρθουν σε άμεση επαφή με το επίπεδο καυσίμου που θα μπορούσε να ανιχνεύσει σε πραγματικό χρόνο το ύψος της στάθμης καυσίμου. Θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ευρέως σε διάφορους τύπους οχημάτων για μέτρηση και παρακολούθηση καυσίμων, θα μπορούσε επίσης να συνδυαστεί με την τεχνολογία επικοινωνίας GPS / GPRS, μέσω της υπηρεσίας πολλαπλών εξόδων για να ικανοποιήσει.

Χαρακτηριστικά:

1) Ακρίβεια μέτρησης: Η ανάλυση του υπερηχητικού μετρητή στάθμης ± 0,5%. Ο αισθητήρας υπερήχων κάνει τη διόρθωση της θερμοκρασίας σε -40 ºC έως +80 ºC και βεβαιωθείτε ότι μπορεί να λειτουργεί κάτω από περιβάλλον εργασίας υψηλής ή χαμηλής θερμοκρασίας και να λαμβάνει ακριβή δεδομένα.
2) Καλή σταθερότητα: Χρησιμοποιεί την νεώτερη τεχνολογία χωρίς υπερήχους που δεν έρχεται σε επαφή άμεσα με το επίπεδο και θα μπορούσε να εξασφαλίσει τη σταθερότητα και τη μεγάλη διάρκεια ζωής της.
3) Εύκολη εγκατάσταση: συνήθως απευθείας εγκατάσταση στο κάτω μέρος της δεξαμενής καυσίμου και δεν χρειάζεται να ξανακτίσουν τη δομή ή να αλλάξετε τη δεξαμενή καυσίμου και θα μπορούσε να μετρήσει άμεσα την χωρητικότητα καυσίμου μπορεί να εξοικονομεί το κόστος εγκατάστασης?
4) Απλή εφαρμογή. Όταν σχεδιάσαμε προηγουμένως αυτό το προϊόν, είχαμε λάβει υπόψη μας την κοινή χρήση με όλα τα είδη δεδομένων επικοινωνίας. Όταν το επιλέξετε, θα μπορούσατε να διαπιστώσετε ότι θα μπορούσε να συνδυαστεί άμεσα με την κοινή μονάδα μετάδοσης GPS / GPRS, ώστε να μειωθεί η δευτερογενής ανάπτυξη των χρηστών και να επιτευχθεί η σωστή διαχείριση του ύψους του υγρού.
5) Με διεπαφή δεδομένων τυποποίησης. Υπάρχουν αναλογική τάση (1-5V) και ρεύμα (4-20mA), ψηφιακή έξοδος 4-20mA και RS485.
6) Έξοδος συναγερμού. Θα μπορούσε να είναι εξωτερική κόρνα και να επιτύχει συναγερμό όταν η στάθμη του καυσίμου μειώνεται ταχέως ή το σύρμα κόπηκε.