Τα πλεονεκτήματα του πομπού στάθμης υγρού

- Dec 17, 2018-

1. Εύκολο στην εγκατάσταση, εύκολο στη χρήση, τη δυνατότητα ανταλλαγής ισχυρών.

2. Κατάλληλο για το υγρό μέσο στο σκάφος, τη μέτρηση της διεπαφής. Εκτός από τις οδηγίες επί τόπου, μπορεί επίσης να είναι εξοπλισμένο με απομακρυσμένο πομπό, διακόπτη συναγερμού, λειτουργία ανίχνευσης έχει ολοκληρωθεί.

3. Η ένδειξη της καινοτομίας, της διαισθητικής ανάγνωσης, της εντυπωσιακής προσοχής και της παρατήρησης της κατεύθυνσης του δείκτη μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τις ανάγκες των χρηστών.

Η περιοχή μέτρησης είναι μεγάλη και δεν περιορίζεται από το ύψος της δεξαμενής.

Ο μηχανισμός ένδειξης είναι απόλυτα απομονωμένος από τα δοκιμασμένα μέσα, καλή σφράγιση, υψηλή αξιοπιστία και ασφαλή χρήση.

Απλή δομή, εύκολη εγκατάσταση, εύκολη συντήρηση, αντοχή στη διάβρωση, χωρίς τροφοδοσία, ανθεκτικό στις εκρήξεις.

Αίσθηση ευαισθησίας υψηλής ποιότητας, ταχύτητα γρήγορης απόκρισης, που αντικατοπτρίζει με ακρίβεια τη στάθμη ροής ή στατικού υγρού, τις λεπτές αλλαγές, υψηλή ακρίβεια.

Με την προστασία από την έκρηξη και την απομόνωση της ικανότητας έκρηξης, μπορεί να εφαρμοστεί σε διάφορες επικίνδυνες τοποθεσίες.

Ο σχεδιασμός του τύπου μπλοκαρίσματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μέτρηση της στάθμης υγρού του μέσου πάστας.

100% Sub κλίμακα, LED, LCD τρεις δείκτες του κεφαλιού, on-site ανάγνωση είναι πολύ βολικό.

Εξαιρετικό μοναδικό σημείο μηδέν, Man Cheng, μη γραμμική αντιστάθμιση, για να εξασφαλιστεί η χρήση του εύρους οργάνων ακρίβειας, μακροπρόθεσμης σταθερότητας.

Ο αισθητήρας πίεσης ανιχνεύει άμεσα την πίεση του υγρού και δεν επηρεάζεται από τον αφρισμό και απόθεση του μέσου.

Η χρήση ενός ευρέος φάσματος δοκιμασμένων μέσων, πετρελαίου, νερού και συμβατής πάστας από ανοξείδωτο χάλυβα 316 με μια συγκεκριμένη αντιδιαβρωτική ικανότητα.