Ενσωματωμένος ανιχνευτής ράβδων

- Nov 25, 2020-

Ενσωματωμένος ανιχνευτής ράβδων

1. Εισαγωγή

Ο ενσωματωμένος ανιχνευτής ράβδου ZD310 χρησιμοποιείται κυρίως για την ανίχνευση της θέσης εσωτερικής ενίσχυσης, του πάχους του προστατευτικού στρώματος, του οπίσθιου διαστήματος ενίσχυσης και της διαμέτρου ράβδου. Μπορεί να σχεδιάσει με ακρίβεια τον χάρτη διανομής ολόκληρης της ράβδου, για να παρέχει δεδομένα δοκιμής με υψηλή ακρίβεια και υψηλή ταχύτητα. την ενσωματωμένη δομή του ξενιστή και του πηνίου αισθητήρα, κάνονταςείναι βολικό και γρήγορο κατά τη μεταφορά και τη λειτουργία πεδίου. Χαρακτηρίζεται από πηνίοσχεδιασμός δομής, ταχύτερη ταχύτητα, μεγαλύτερη ακρίβεια, ισχυρότερη ανάλυση.

2. Λειτουργίες

2.1 Κύριες λειτουργίες

1. Μετρήστε με ακρίβεια το πάχος του προστατευτικού στρώματος της ράβδου.

2. Εντοπίστε τη θέση, την τάση και τη διανομή των χαλύβδινων ράβδων.

3. Μετρήστε το προστατευτικό στρώμα της ράβδου χάλυβα και υπολογίστε τη διάμετρο της ράβδου χάλυβα.

4. Αποθήκευση, προβολή και μετάδοση δεδομένων ανίχνευσης.

2.2 Ειδικές λειτουργίες

1. Ο τρόπος ανίχνευσης είναι διαισθητικός, ακριβής, ακριβής απεικόνιση της θέσης ράβδου χάλυβα, του διαστήματος,πάχος προστατευτικού στρώματος στην ίδια οθόνη.

2. Η μέτρηση του πάχους πραγματοποιείται πλήρως. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μέτρησης,Οι σελίδες μπορούν να γυρίσουν μπρος-πίσω, δεδομένα και γραφικά μπορούν να προβληθούν και τα δεδομένα δοκιμής μπορεί να είναιδιαγράφεται ανά πάσα στιγμή.

3. Ενιαία μηχανή χειρισμού, σχεδιασμός λειτουργίας και μέθοδος τοποθέτησης τεσσάρων τροχών, εξοπλισμένημε ελαστικά υψηλής αντοχής στη φθορά, εύκολο στην προστασία της φθοράς του ανιχνευτή.

4. Το λογισμικό ανάλυσης μπορεί να παράγει δισδιάστατη κάτοψη και τρισδιάστατο τρισδιάστατοθέα.

5. Ο τρόπος ανίχνευσης JGJ πραγματοποιεί 1-6 επαναλαμβανόμενες δοκιμές μιας μόνο χαλύβδινου ράβδου και αυτόματαυπολογίζει τη μέση τιμή.

2.3 Κύρια χαρακτηριστικά

1. Έγχρωμη οθόνη LCD υψηλής ανάλυσης 2,8 ιντσών (320 x 240 εικονοστοιχεία), είτε σε εσωτερική είτε σεσε εξωτερικούς χώρους, οποιαδήποτε κατάσταση μπορεί να είναι σαφώς ορατά δεδομένα ανίχνευσης.

2. Σχεδιασμός δομής πολλαπλών πηνίων, ταχύτερη, υψηλότερη ακρίβεια, ισχυρότερη ανάλυση.

3. Χρησιμοποιώντας μετάδοση και φόρτιση δεδομένων λειτουργίας USB, μπορείτε να ανεβάσετε γρήγορα τα αποθηκευμέναδεδομένα στον υπολογιστή μέσω USB.

4. Με την ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου υψηλής χωρητικότητας, η κατανάλωση ενέργειας είναι χαμηλή, στην περίπτωσητης μπαταρίας είναι γεμάτη, ο χρόνος αναμονής είναι περίπου 16 ώρες.

5. Η λειτουργία διαχείρισης δεδομένων στην αποθήκευση δεδομένων, προβολή, διαγραφή και άλλες λειτουργίες, μπορείαποθηκεύστε περίπου διακόσιες χιλιάδες δεδομένα σημείου μέτρησης ράβδων.

6. Το πρόβλημα της ενίσχυσης της διαρροής χαλύβδινων ράβδων επιλύεται με τη χρήση πολύ πυκνού τένονταεπίλυση ισχύος?

7. Επιλέξτε διαμόρφωση Τυπικό τεστ μπλοκ που μπορεί να διαμορφωθεί με ειδικό καιμοναδικό σχέδιο

8. Χρησιμοποιώντας τον ενσωματωμένο σχεδιασμό πηνίου κεντρικού υπολογιστή και αισθητήρα, συμπαγές μέγεθος, ελαφρύ, εύκολομεταφέρω;

9. Παρακείμενη κρίση σε πραγματικό χρόνο ενδιάμεσης θέσης από χαλύβδινη ράβδο, που δείχνει ελαφριά προτροπή,μπορεί να αποφύγει γύρω από τη ράβδο χάλυβα, εύκολη διάτρηση?

10. Η τσάντα οργάνων είναι αδιάβροχη, διαθέτει προστατευτική επένδυση στο εσωτερικό και είναι εξοπλισμένη μεαδιάβροχο κάλυμμα για εύκολη μεταφορά ·

11. Εξοπλισμένο με μεσαίο και μεγάλο λογισμικό ανίχνευσης ράβδων χάλυβα, είναι κατάλληλο γιαεπαγγελματική ανάλυση δεδομένων, επεξεργασία δεδομένων και δημιουργία πλήρους αναφοράς σε υπολογιστή.


-1