Συμβουλές εγκατάστασης του Electromagentic μεταδότης ροής-πώς να επιλέξετε μια θέση εγκατάστασης

- Feb 03, 2019-

(1) ο αισθητήρας μπορεί να εγκατασταθεί σε ένα κατακόρυφο σωλήνα, έναν οριζόντιο σωλήνα ή μια λοξή σωλήνα, αλλά η σύνδεση κέντρο από τα δύο ηλεκτρόδια πρέπει να είναι οριζόντια.

(2) όταν το ηλεκτρομαγνητικό ροόμετρο λειτουργεί, είναι πάντα απαιτείται ότι η μετρώντας σωλήνας γεμίζεται με μέσου μέτρησης. Για να εξασφαλιστεί αυτό κατά την οριζόντια εγκατάσταση, το υψόμετρο της θέσης εγκατάστασης αισθητήρα μπορεί να είναι ελαφρώς χαμηλότερη από την ανύψωση του σωλήνα εάν είναι απαραίτητο.

(3) για δύο φάσεων υγρού-στερεά υγρά, κατακόρυφη εγκατάσταση συνιστάται να κάνει τον αισθητήρα επένδυση φορούν ομοιόμορφα και να παρατείνει τη διάρκεια ζωής.

(4) ανεξάρτητα από την εγκατάσταση οριζόντια ή κάθετη, του αγωγού διαδικασία συνεχούς παραγωγής, ώστε να μην επηρεάζουν την παραγωγή, είναι βολικό να επισκευάσει και να αποσυναρμολογήσετε το μέσο. Ο αισθητήρας θα πρέπει να εγκατασταθεί παράλληλα με την αρχική κύρια διαδικασία αγωγού (παράκαμψη σωλήνα), ειδικά υγρά που είναι μολυσμένες και πρέπει να καθαρίζονται συχνά.

(5) το μήκος του τμήματος ευθείας σωλήνα συνιστάται να ≥10DN ενώπιον του ροομέτρου και ≥5DN στο οπίσθιο άκρο. Όταν δεν επιτρέπονται οι επιτόπου συνθήκες εργασίας, την ελάχιστη μπροστινό τέλος ≥5DN και ≥2DN το πίσω άκρο είναι ικανοποιημένοι.