Πώς να επιλέξετε έναν υπερηχητικό μετρητή ροής Inline

- Nov 29, 2018-

  1. Διάμετρος σωλήνα. Λόγω της διαφοράς των υλικών σωλήνων και του πάχους της επένδυσης. Ως εκ τούτου, η διάμετρος του μετρητή ροής υπερήχων τύπου σωλήνα επιλέγεται γενικά σύμφωνα με την εσωτερική διάμετρο του σωλήνα.

  2. Ακρίβεια. Ο ενσωματωμένος μετρητής ροής υπερήχων μετράει συνήθως τον κοινό τύπο υγρού. όπως νερό βρύσης, θάλασσα, ζητήστε βασικά την ακρίβεια στο 1.0

  3. Αριθμός απαιτούμενων καναλιών. Ο μετρητής ροής υπερήχων τύπου διαφοράς ώρας μετρά την ταχύτητα του μέσου στον κλειστό αγωγό. Η ταχύτητα ροής του μέσου σε διαφορετικά επίπεδα στον μεγάλο αγωγό θα είναι διαφορετική. Επομένως, ορισμένες τοποθεσίες μέτρησης πρέπει να χρησιμοποιούν ένα μετρητή ροής πολλαπλών καναλιών.

  4. Απαιτήσεις μήκους σωλήνων. Κατά την επιλογή του μετρητή ροής με υπερήχους, προσέξτε την απόσταση των φλαντζών και των φλαντζών, ειδικά τον σωλήνα όπου διατηρείται η θέση τοποθέτησης.

  5. Απαιτήσεις πίεσης αγωγού. Σύμφωνα με τις απαιτήσεις σχεδιασμού του αγωγού, το υλικό κελύφους του μετρητή ροής υπερήχων τύπου σωλήνα που επιλέγεται για διαφορετικούς βαθμούς πίεσης θα είναι διαφορετικό.