Το εργοστάσιό μας

Ιδρύθηκε το 2002, DALIAN TAIJIA ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, Ltd είναι παραγωγός και έμπορος εξειδικευμένη στην έρευνα, την ανάπτυξη και την παραγωγή μετρητών ροής και μετρητές στάθμης και άλλων εξοπλισμού δοκιμών NDT. Η εταιρεία διαθέτει ισχυρή τεχνική δύναμη, προηγμένο εξοπλισμό παραγωγής, επαγγελματικό σύστημα βαθμονόμησης και υποστηρικτικές εγκαταστάσεις.

Τα κύρια προϊόντα μας περιλαμβάνουν: υπερήχων μετρητή ροής (θερμιδόμετρο), ηλεκτρομαγνητικό ροόμετρο (θερμιδόμετρο), μετρητής ροής Vortex, υπερηχητικό μετρητή επιπέδου, rebar scanner και πάχος μετρητή κλπ. Τα προϊόντα μας υπάρχουν στον πλήρη κύκλο ζωής των προϊόντων σε διάφορους τομείς που κυμαίνονται από το πεδίο Έλεγχος, Μηχανική Κατασκευής, Επιθεώρηση, Δοκιμές.

DALIAN TAIJIA ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, Ltd στοχεύουν να παρέχουν τις καλύτερες εγκαταστάσεις και την εξυπηρέτηση μετά την πώληση. Με πλούσιες εμπειρίες στη βιομηχανία ελέγχου διαδικασιών, υπάρχει μακροχρόνια αλληλεπίδραση και συνεργασία με πολλές επιχειρήσεις στο εσωτερικό και στο εξωτερικό

Σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε την ιστοσελίδα μας και προσβλέπουμε στην ευκαιρία να σας εξυπηρετήσουμε.

factory picture-2.jpg


Το προϊόν μας

1.Μετρητής υπερήχων με φλας

2. Μετρητής υγρού ροής

3. Μετρητής ροής αερίου

4. Μετρητής στάθμης υπερήχων

5. Μετρητής πάχους υπερήχων

6.Εργαλείο εντοπισμούRebar

7.Μηχανική σφύρα


Εφαρμογή προϊόντος

Υγρά: νερό / λύματα, πετρέλαιο, καύσιμα, χημικά.

Κατασκευαστική βιομηχανία

NDT


Πιστοποιητικό CE

CE approved.jpg
Αγορά Παραγωγής

Έχουμε πωλήσει προϊόν σε περισσότερες από 30 χώρες, όπως η Αμερική. Ιταλία. Ινδία. Κορέα. Γερμανία. Καναδάς. Αυστραλία κλπ.